maandag 31 december 2012

Even doordenken over het nieuwe jaar




Nog maar minder dan een half uur en dan is het al weer 2013. Dat betekent voor ons vuurwerk, oliebollen en laat naar bed. En dan als je wakker word een nieuwe start. Beginnen met je goede voornemens. Maar waarom is een nieuw jaar nou zo'n verandering. In principe is gewoon een nieuwe dag als alle andere. Een Amerikaanse staatsman zei ooit: "Onthou altijd dat de toekomst per dag komt en niet met alle 365 dagen tegelijk." Ik ga nog net iets verder door in die gedachte. Ik geloof eigenlijk niet in toekomst.

zondag 30 december 2012

Oude tekening




Deze tekening heb ik vorig jaar gemaakt toen ik mijn opdrachten-dossier voor Frans moest inleveren. In dit dossier zaten allemaal opdrachten waarvan je in het Frans een stukje moest schrijven en ik had een stukje gemaakt over een bezoek aan Disneyland. Omdat het me leuk leek om voor de opdrachten een voorblad te maken het ik het kasteel van Disneyland getekend.
Ik vind het wel een bijzondere tekening omdat hij hele sterke contrastkleuren heeft.






      En nog een kleine boodschap 
      van mijn Frans lerares :)








Er zit geen heel diep verhaal achter deze tekening, maar ik denk dat toch niet veel mensen deze teksten lezen, dus het maakt misschien niet zo uit :)

Chrizzl

dinsdag 25 december 2012

Smullen van de Sixties


Mijn ouders geven normaal nooit een verjaardagsfeest. Als smoesje zeggen ze dat iedereen in december geen zin meer heeft in een feestje omdat het al het feestdagenseizoen is. Dit jaar kom mijn vader er echter niet onderuit, want hij is 50 geworden. Dat vroeg dus om een feestje, met veel gasten en veel taart.

maandag 24 december 2012

Kaartjes!

the mysterious package...

Ik ben nu al een maand of wat met deze (of dit, maar ik denk deze) blog bezig en steeds meer mensen weten nu dat ik mijn werk op internet zet. Alleen moet ik dus de hele tijd het adres van mijn blog opschrijven en als de luie Chrizzl die ik ben, heb ik visitekaartjes laten drukken.

Back on the Track!

Hallo daar blij persoon!

Zoals ik een week of wat geleden al zei heb ik het de afgelopen tijd erg druk gehad met school. Daar kan ook nog eens bij dat ik een weekend lang ziek ben geweest, waardoor het werk zich nog meer opstapelde. Maar nu is het vakantie en ik ga weer proberen om elke dag iets online te zetten. 

Ik de tussentijd zijn er ook nog wat dingen gebeurd die ik graag aan je wil laten zien, dus je kunt vanavond al weer de eerste echte artikeltjes verwachten. 

Ik zie je nog wel!

Chrizzl

dinsdag 11 december 2012

Time out

Hallo blij persoon,

Zoals je misschien al hebt gemerkt zijn er de laatste tijd niet zo heel veel blogpost's geweest. Dat komt omdat ik het de laatste tijd best druk heb met school omdat ik voor de vakantie nog een aantal projecten moet afronden. 

Daarom ga ik voorlopig mijn blog op een iets lager pitje zetten, maar van af de kerst vakantie zijn er weer volop artikeltjes op mijn blog.

(PS ik ben ook met een heel gaaf project bezig dat ik graag ook om mijn blog wil laten zien, dus ik werk heel hard om alles zo snel mogelijk af te krijgen.)

Succes met alles wat jij nog gaat doen de komende tijd, hopelijk tot gauw.

Chrizzl

zaterdag 8 december 2012

Kattenogen: step by step


Zoals ik in het vorige bericht al zei, dit zijn de foto's van hoe ik de kattenogen heb getekend. Als je het vorige artikeltje nog niet hebt gelezen, zou ik er eventjes naar kijken, want dan weet je gelijk waar ik het over heb.
Als je daar geen zin in hebt en een hipster wilt zijn, wil ik nog eventjes zeggen dat ik dit niet allemaal zelf heb bedacht. Het is geïnspireerd op een illustratie uit het boek Harige en pluizige fantasydieren tekenen. Maar omdat er geen instructies instaan en ik die dus zelf heb verzonnen laat ik hier even zien hoe zo'n proces bij mij in z'n werk gaat. 

Pastelkrijtjes!






Woensdag was het weer 5 december en de sint ik ook bij ons langs geweest! En dit jaar bracht hij deze prachtige doos pastelkrijtjes voor mij mee. 

maandag 3 december 2012

Meer foto's van dingen onderweg :D

Hallo blij persoon,

net als donderdag, heb ik afgelopen vrijdag nog wat foto's gemaakt van dingen die ik zag toen ik terug naar huis fietste. Het gaat er bij deze foto's niet zo zeer om dat de dingen die op de foto's staan heel mooi zijn, maar dat ze er toch mooi uit kunnen zien met een vrolijk najaars-zonnetje. 



zondag 2 december 2012

Ik en oma

Hallo daar blij persoon,

Vandaag wil ik even een schoolopdracht die ik vorig jaar gemaakt heb met je delen. De opdracht was om een kinderfoto van jezelf na te tekenen. En waren nog een aantal vervolg opdrachten, maar daar vertel ik straks nog wat over.