zondag 18 augustus 2013

L'aquarium


Hallo Blij persoon,

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk zijn we ook naar een aquarium geweest, waar ik heel wat foto's gemaakt die ik later heb geschilderd. Let's take a look, shall we? We shall.

dinsdag 13 augustus 2013

Prutsen met waterverf


Hallo Blij persoon,

Zoals belooft zijn hier nog wat foto's van wat tekeningetjes die ik gemaakt heb met mijn nieuwe waterverf. Dit zijn echt de dingen die ik gemaakt heb toen ik net thuis kwam en mijn nieuwe materialen wou uit proberen, het is niet heel ambitieus, maar misschien wel leuk om te zien. Er komen nog wat blogposts met echte tekeningen en schilderingen, maar die upload ik later deze week. enjoy.

Penselen en Pennen



Hallo Blij persoon!

Voor project Vera heb ik al eens met Oost-Indische inkt gewerkt en omdat ik nog wel wat meer wil experimenteren in deze richting, heb ik een eigen set in huis gehaald. En als we dan toch bezig zijn, waarom dan niet wat waterverf erbij?

zondag 11 augustus 2013

We gaan er weer tegen aan!



Hallo blij persoon!

Zoals je wel hebt gemerkt heeft mijn blog een hele tijd stil gelegen, maar ik natuurlijk niet ;). Nu ik klaar ben met school en terug van vakantie heb ik weer tijd om alles wat ik in de tussen tijd heb gemaakt online te zetten. 

Er zijn een aantal dingen die je de komende tijd kunt verwachten, namelijk:

- Waterverf en Oost-Indische Inkt try out
- De posters van "Meisjes met snorren"
- Project Vera
- Taart voor tamars verjaardag
- My Little Pony - Fan art update
- Tekeningen van Youtubers
- Schetsen en orientatie voor Project Water

Ik krijg binnenkort een nieuwe oven, dus dan komen er vast ook een heleboel nieuwe bakideetjes langs. 

Om dit bericht af te sluiten zou ik je graag nog voorstellen aan Mark Crilley, mocht je hem nog niet kennen. Deze man kan ontzetten goed tekenen en maakt How to draw-video's op Youtube. Hij tekent onder anderen manga, maar ook realistisch. Het is heel leuk om naar te kijken of om gezellig me te tekenen, ik ben in ieder geval fan :). Mocht je geïnterseert zijn is hier zijn Youtube kanaal:


Geniet lekker van je vakantie, ik ben snel weer terug met nieuwe creaties ;)

Chrizzl