donderdag 31 januari 2013

R.I.P. WinterWonderland





Hallo blij persoon,

ik hoop dat je, net als ik, hebt kunnen genieten van de sneeuw, die nu helaas weer gesmolten is. Ik vind zelf dat eigenlijk alles er wel mooi uit ziet als het heeft gesneeuwd, vooral als er ook nog een beetje zonlicht bij is. Daarom heb ik wat foto's gemaakt van de sneeuw en kunnen we er samen nog even van genieten. 

dinsdag 29 januari 2013

Panda's everywhere!



Hallo Blij persoon,

wat jij misschien niet van mij weet, is dat ik dol ben op panda's.
Ik weet waar het vandaan is gekomen, maar sinds ik negen of tien ben verzamel ik van alles wat met panda's te maken heeft. Ik heb nu dan ook een best grote verzameling panda-prulletjes. Als je dat leuk vind laat ik er misschien een keer iets van zien.

Nu was ik afgelopen herfstvakantie nog in Londen en in de China Town daar STIKT het van de panda's. Ik heb daar dus een mooie fotocollectie aan over gehouden die ik graag met je zou delen.

dinsdag 22 januari 2013

Cakejes!


Hallo blij persoon!

Ik ben flink aan het bakken de laatste tijd, zo heb je al kunnen lezen dat ik voor mijn Duits-klas op school cakejes heb gemaakt en omdat mijn broertje gisteren jarig was heb ik toen voor hem een traktatie gebakken. Here we go!

zondag 13 januari 2013

Meer taartjes


Hallo blij persoon, 

ik hoop dat je al een leuk begin van dit nieuwe jaar hebt gehad en er weer helemaal tegenaan kunt.

Vandaag leek het me leuk om wat meer van mijn marsepein-creaties met je te  delen. De meeste zijn al wat ouder, maar ik heb laatst ook cakejes gebakken voor mijn Duits-klas. Daarvan verschijnt in de loop van de week nog een artikeltje.