dinsdag 12 februari 2013

Gitaart =3




Hallo blij persoon,

Afgelopen zondag vierde mijn broertje zijn verjaardag, hij is eind januari 14 geworden, gefeliciteerd Flip en dus heb ik taart gebakken voor hem en zijn vrienden!
Mijn broertje speelt al ongeveer 5 jaar gitaar, dus leek het me leuk om daar wat mee te doen. Dus ben ik een stuk of 6 uur in totaal aan het bakken en versieren geweest om mijn ideeen te realiseren.

donderdag 7 februari 2013

Zelf pop-upkaarten maken!



Hallo blij persoon,


ik hoor wel eens mensen zeggen: "Ik doe niet aan Valentijnsdag, want het is gewoon door winkels verzonnen, zodat ze er geld aan kunnen verdienen." Daar zit natuurlijk wel iets in. Bedrijven als Hallmark verdienen elk jaar waarschijnlijk een fortuin aan alle Valentijnskaarten die ze verkopen en versturen. Maar er is ook een andere manier om je tegen deze cultuur af te zitten, gewoon zelf een kaart maken!

dinsdag 5 februari 2013

Chrizzl goes Valentine





Hallo blij persoon,

Ik zie je al kijken: nee he, weer zo iemand die klef gaat doen over Valentijnsdag, hier heb ik geen zin in.
Mag ik je dan toch vragen om het een kans te geven, je kunt alles net zo klef maken als je zelf wil :)

Misschien heb je iemand om het mee te vieren, misschien ook niet, maar Valentijn komt er al weer aan. En als je net als ik geen speciaal iemand hebt voor deze dag hoeft dat niet te betekenen dat je er geen leuke dag van mag maken. 

Ik vind dit soort feestdagen namelijk echt geweldig. Het is een mooi moment om tegen de mensen die belangrijk voor je zijn, te zeggen wat ze voor jou betekenen (,maar dat mag natuurlijk ook op elke andere dag van het jaar ;) ). Er zijn een heleboel leuke dingen te bedenken rond het thema Valentijnsdag en daarom lijkt het me leuk om wat ideetjes voor originele, zelfgemaakte cadeautjes met je te delen. 

Wil je wat inspiratie op doen of lijkt het je leuk om te zien wat ik verzonnen heb, hou dan de komende tijd mijn blog even in de gaten. Ik heb laatst ook een facebook-pagina aangemaakt, als je die "like"t, krijg je een berichtje wanneer iets iets nieuws online heb gezet. 

Alvast heel veel knutselplezier, 

Chrizzl